Ny udstilling
Ny udstilling

Ny udstilling: Singleliv

30.04.24
Vild med bøger om parforhold, singleliv og venskaber? Så kig med her!

Vi har fået nye udstillinger på 2. sal i Ballerup. Her har litteraturformidlerne håndplukket gode bøger efter forskellige temaer. Herunder fortæller Sarah om udstillingen "Singleliv" - og hvilke bøger i udstillingen, der er hendes favoritter.

Singleliv

Jeg har en forkærlighed for litteratur, der beskæftiger sig med overgangene i tilværelsen: At gå fra barn til voksen, fra studerende til ansat, fra single til parforhold. Disse overgange har jeg søgt efter i samlingen og resultatet er blevet denne udstilling, der rummer lidt af det hele. Jeg garanterer, at du kan finde noget, om du så er til humor, romantik eller det lidt mere alvorlige. 

Hvis du mangler et sted at starte, får du her mine tre favoritter:

"Døgnkioskmennesket" af Sayaka Murata 

Keiko arbejder i en døgnkiosk og nyder sit rutineprægede liv, hvor hun trods sin anderledeshed passer ind. Desværre forventer folk omkring hende, at hun finder en mand, så hun laver en aftale med den arrogante og utilpassede Shiraha.

"Det nye mig" af Halle Butler

Millie er fanget i en endeløs cirkel af meningsløse kontorvikarjobs og hader både jagten på succes og at føle sig som en fiasko. En satirisk roman om det moderne arbejdsmarked og vores dybe fascination af succes.

"Eleanor Oliphant har det helt fint" af Gail Honeyman

Sorgmunter roman om den kiksede og ensomme Eleanor, der får uventet hjælp til at erkende den barske sandhed om sin egen opvækst.

God læselyst!

- Sarah