Den nye sæson af Bridgerton er her - endelig!

Tre bogserier, der minder om den populære Netflix-serie

Så er der godt nyt til alle jer, der ligesom undertegnede, elskede Netflix' serie om familien Bridgerton. I første sæson fik Daphne sin hertug, i anden sæson fik Anthony sin Kate, og den tredje sæson omhandler den charmerende Colin Bridgerton og en vis Penelope Featherington, der holder på en stor hemmelighed. 

Har du allerede læst alle bøgerne i serien, så er her hjælp at hente. 

Sarah MacLean

Hvis du gerne vil have en bogserie, der som Bridgerton foregår i 1800-tallet, men hvor der er skruet op for action, sex og drama, så skal du læse Sarah MacLeans bøger om Hells Belles - en gruppe kvinder, der ligger hindringer i vejen for rige, magtfulde og ondskabsfulde mænd, mens de undervejs forelsker sig i helt usandsynlige (og flotte) mænd.

Julia Quinn

Er du nysgerrig på slægten før Bridgerton, kan du læse Rokesby-serien, hvor jeg især var glad for andet og tredje bind, der tager dig med til hhv. USA under uafhængighedskrigen og ud på de syv have med en formodet pirat med glimt i øjet! 

Tessa Dare

En underholdende og romantisk læseoplevelse får du med Tessa Dares trilogi om beboerne i den lille by, Spindle Cove. Her kan unge fornemme kvinder få et pusterum fra både mænd og livets genvordigheder - hvad end det er sygdom eller skandaler, der plager dem. Spindle Cove er rammen for tre kærlighedshistorier med karakterer, der går igen. Her er masser af erotik, romantiske forviklinger og usædvanlige kvindelige hovedkarakterer med ben i næsen. 

God fornøjelse med serien OG med bøgerne!

Materialer