Posthuset

Velkommen til Ballerup-borgernes nye samlingssted – Posthuset

 

Det nedlagte posthus på Banegårdspladsen i Ballerup er genåbnet som et nyt samlingssted for alle borgere i Ballerup, med plads til både etablerede foreninger og løse fællesskaber. I Posthuset inviterer vi alle til fællesskab og aktiviteter skabt af, for og med borgere. Det er et åbent hus, hvor borgere kan få glæde af hinanden og skabe aktiviteter på kryds og tværs af foreninger, uformelle fællesskaber, alder, sociale kår, etnicitet og overbevisninger. 

På førstesalen i Posthuset kan du møde en stor del af Ballerup Kommunes foreninger, du kan gå til e-sport, få hjælp i IT-stuen eller lave din egen podcast i det nye podcaststudie, som er tilgængeligt for alle.  
Ungerådgivningen og Headspace holder til i stueetagen.

Det er også i Posthusets stueetage, at du møder Ballerup Bibliotekerne. Her har du mulighed for at få hjælp til at realisere dine idéer og drømme, om det så er at åbne et kreativt værksted, skabe byhaver i bymidten eller at arrangere Ballerups kommunes nye klimauge. 

Har du en god idé, og vil du gerne bruge Posthuset som ramme? Så skriv til bibliotekets personale i Posthuset på Posthuset@balk.dk, så vi kan sætte et første møde op og hjælpe dig i gang med at virkeliggøre din idé. 

Velkommen på Posthuset!

I denne pdf kan du læse reglerne for brug af Posthuset.

Nyheder