Lån et lokale

Du kan booke lokaler, studierum og bærbare pc’ere. Lån af lokaler og udstyr er gratis.

Vær opmærksom på, at det indtil videre kun er studierum, der kan bookes!

Retningslinjer for lån og brug af lokaler

Foreninger, institutioner, interesseorganisationer, grupper og enkeltpersoner, der er hjemmehørende i Ballerup Kommune, kan benytte vores lokaler gratis til møde- og arrangementsvirksomhed.

Lokalerne er udelukkende til brug for arrangementer af folkeoplysende eller kulturelt art, samt som mødested for f.eks. studiegrupper og læsekredse. Det er derfor ikke muligt at låne lokalerne til brug ved arrangementer af kommerciel art eller til private fester.

Alle lokaler kan bookes tre måneder frem i tiden og max tre gange inden for tre måneder. Når du indsender en bookinganmodning, kan du forvente svar inden for fire hverdage. For at låne et lokale skal du være fyldt 18 år og bo i Ballerup Kommune.

Du skal være fyldt 16 år for at booke et studierum. Studiecellerne er fortrinsvis til studerende eller andre med behov for en arbejdsplads.

Max 10 personer samlet

Forsamlingsloftet på 10 personer berører alle vores mødelokaler i Ballerup, Skovlunde og Måløv. 
Husk at der stadig skal være minimum 1 meter fra næsetip til næsetip, og mundbind må først tages af, når man sidder på sin plads.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan bruge vores mødelokaler, er du velkommen til at sende en mail til enten Lotte på lha@balk.dk eller Lone på lol@balk.dk. Regn med at vi svarer inden for to hverdage.

NB! Kun i den betjente åbningstid

Vær opmærksom på, at det kun er studierum, der kan bookes i øjeblikket og kun inden for den betjente åbningstid.

Husk at vise coronapas og id, når du ankommer til biblioteket.

Du kan finde vores bookingsystem her https://bookit.ballerup.dk.