Forfatter Stine Askov anbefaler

Forfatteren bag "Nøjsomheden" kommer med bogtips

Torsdag den 14. bliver en dejlig dag i Måløv, for der kigger forfatteren til den populære roman "Nøjsomheden" forbi Kulturhus Måløv. Stine Askov er navnet, og vi har spurgt forfatteren, hvilke bøger hun selv er optaget af lige nu, og hvad hendes forhold er til biblioteker - læs med her: 

"Jeg har lige læst to virkeligt gode bøger. Den ene er Malene Ravns "Den virkelige verden" om 60ernes LSD-forsøg og Iben Mondrups afslutning på triologien om Tabita og Vittu, "Bjørn". Begge bøger er velskrevede og rørende, og ja, faktisk også lidt uhyggelige. I øjeblikket anbefaler jeg alle at læse Mathilde Walther Clarks "Det blinde øje". Det er en bog, der gør os klogere på industrielt landbrug og løfter sløret for, hvordan vi behandler vores medskabninger her på jorden.

Biblioteket er et sted jeg kommer og er kommet hele mit liv. Jeg elsker at gå ind gennem døren og vide, at alle historier og al viden er tilgængelig for mig. Biblioteket og kirken er det mest demokratiske, vi har, det er steder for alle, til alle, hvor alle må komme. Jeg bruger mit lokale bibliotek, Hovedbiblioteket, ugentligt."

Find din billet til foredraget med Stine Askov her.
 

Materialer