reklame for eReolen

Nyt låneloft på eReolen

01.06.21
.

Rigtig mange lånere har fået øjne og ører op for eReolen de seneste måneder. Alle de digitale bøger på eReolen gav nemlig mulighed for masser af læseoplevelser, mens bibliotekerne måtte holde coronalukket.

Under nedlukningen hævede vi låneloftet på eReolen.
Nu vender vi tilbage til normalen og må derfor sætte låneloftet lidt ned for at sikre, at der er bøger nok til alle, og at så mange som muligt kan låne ebøger og netlydbøger på eReolen. 

Fra 1. juni kan man nu låne 4 netlydbøger og 3 ebøger pr. lånerkort. Husk at antallet af lån gælder pr. lånerkort i en husstand, så er I flere i husstanden, kan I altså gange op.

Blå titler kan altid lånes

Fortvivl ikke, selvom du er lyn-læser og bruger alle dine lån på et øjeblik.

Ereolen har masser af ebøger og netlydbøger, som kan lånes helt uden loft. Se efter det lille blå ikon – det er de ekstra titler, som ikke tæller med i din udlånskvote.

Her kan du bl.a. finde Johannes Møllehaves kloge og morsomme erindringer ”Mit livs vennepunkter”, Michael Katz Krefelds spændende ”Afsporet”, Haruki Murakamis nyklassiker ”Trækopfuglens krønike”, Flemming Quist Møllers elskede ”Jungledyret Hugo” og mange, mange flere for både børn og voksne.

God læselyst med eReolen!
 

Materialer