Tid til en STOR læseoplevelse?

Tag en skøn murstensroman med på juleferie

Juleferien nærmer sig, og vi håber, du har sådan en jul planlagt, hvor der er masser af tid til hygge, afslapning og fordybelse. Er du én af dem, så er det da nu, du skal læse den der omfangsrige roman, du aldrig er kommet i gang med. Vi har fundet STORE læseoplevelser for enhver smag herunder:

Den STORE klassiker

Her er der heldigvis masser af bøger at dykke ned i fx "Idioten" af Fjodor Dostojevskij, "De tre musketerer" af Alexandre Dumas eller "Kristin Lavransdatter" af Sigrid Undset.

Den STORE historiske roman

Er du til historiske romaner? Så brug juleferien med fx Edward Rutherfurds "Kina" (eller fx "Dublin" eller "Paris"), "De glemte ords bog" af Pip Williams eller "Det ottende liv (til Brilka)" af georgisk-tyske Nino Haratischwili.

Den STORE nye roman

Har du allerede læst alle de ældre STORE bøger, er der heldigvis også mange nye murstensromaner på hylderne. Det kunne fx være svenske Jens Liljestrands "Selv hvis alt forsvinder" eller "Skår" af den amerikanske kultforfatter Bret Easton Ellis. 

Den STORE amerikanske roman

De amerikanske forfattere har det med at skrive stort på flere måder. Dyk ned i USAs historie om samfund med fx Nathan Hills "Niksen", "W.E.B. du Bois kærlighedssange" af Honorée Fanonne Jeffers eller "Et lille liv" af Hanya Yanahigara. 

Den STORE krimi, biografi eller Sci-Fi-bog

.. Og så kan krimilæseren kaste sig over Robert Galbraiths omfangsrige krimiserie om Cormoran Strike, biografientusiasten bør tage "Løvinden" af Tom Buk-Swienty med på ferie og Sci-fi-læseren kan snuppe denflotte nye udgave af den nyligt filmatiserede kultklassiker "Dune" af Frank Herbert. 

Materialer