Nu er der igen fuld adgang til Mediestream hjemmefra

Af Anonym (ikke efterprøvet)
05.01.21
Læs om evt. hemmeligheder i din familiehistorie, find dine forældres bryllupsannonce eller få afkræftet den "gode" historie om snestormen i februar 1988.

I samarbejde med Det Kongelige Bibliotek tilbyder tilbyder vi nu igen fri online adgang hjemmefra til de ejerløse aviser, ca. 6,5 millioner avissider. 

Ballerup Bibliotekerne har købt udvidet adgang til de såkaldt ejerløse aviser i Mediestream, som vores brugere har kunnet læse via bibliotekernes computere eller via vores trådløse adgang. Siden 9. december har nedlukningen p.g.a. coronakrisen gjort det umuligt at få adgang til at læse i de ca. 6,5 millioner avissider.


Efter aftale med rettighedshaverne er der igen åbnet for fri online adgang hjemmefra for alle. Du kan nu læse i 67 aviser udgivet i perioden 1921-2002, bl.a. Aktuelt, Land og Folk, Nationaltidende, Aalborg Amtstidende og Fyns Venstreblad. Det svarer til mere end seks millioner avissider. Desuden er der stadig fri adgang til aviser udgivet før 1921, i alt ca. 6,5 millioner sider. Det betyder, at du nu har online adgang til at læse i ca. 13 millioner avissider hjemmefra. 

Du finder aviserne her.
God fornøjelse!
 

Vi siger tak til Dansk Journalistforbund, Danske Medier, Copydan Tekst og Node, Det Kongelige Bibliotek samt Kulturministeriet for stor velvilje og hurtig indsats med at gøre det muligt igen at lukke op for alle under coronakrisen.

Der er åbent for adgang, så længe folkebibliotekerne er lukkede.