Pressreader - alt i én app

I Pressreader app får du adgang til over 7000 aviser og magasiner fra 100 lande og på 60 forskellige sprog


Aviser

Er du ivrig læser af aviser, og ønsker et bredt udsyn til hele verden og med et bredere perspektiv end de sociale medier og den danske presse udvælger? Med PressReader får du stillet din nysgerrighed på, hvordan verdenspolitik ses fra andre landes synsvinkler. Hvordan er Coronasituationen i USA eller Tyskland? Er der konflikter under opsejling, som de danske medier ikke dækker endnu? 
 
De fleste regioner i verden har en international avis på engelsk, så hvis du har en businessinteresse i f.eks. Asien kan du holde dig orienteret med hjælp fra PressReader. Det kunne også være at

  • du er flyttet til Danmark for at arbejde, men vil gerne følge med i, hvad der sker i din lokale delstat Sachsen, hvor du er født og opvokset.
  • du interesserer dig for sport og kan holde dig opdateret dagligt på resultater i sportssektionerne.
  • du er i gang med at lære et nyt sprog. I PressReader kan du træne i at læse tekster. Du kan også lytte til artiklerne og træne forståelsen.

Hvis du er mere til magasiner, er det kun fantasien der sætter grænser. Du kan læse indenfor alle emner f.eks. mode, tech, biler, hobby, have, håndarbejde, sundhed, LGBTQ, outdoor, foto, kunst, politik, business, musik og sport.

Pressreader app fås til Android, iOS (iPhone og iPad) samt Windows. Aviser og magasiner vises i det oprindelige udseende, og der er ingen begrænsninger i, hvor meget du kan læse. Der er op til 90 dages arkiv, og det er muligt at søge efter titel, land og emner.


Magasiner

Der er god inspiration at hente i PressReaders mange livsstilsmagasiner. Her finder du indbydende magasiner om bl.a. livsstil, sundhed, sport og udendørsliv, og uanset om du allerede er 'fit for fight' eller blot har planer om en lidt sundere livsstil, er det nemt at lade sig inspirere.

I kategorierne 'Health & Fitness', 'Sports' og 'Outdoors' finder du emner som skisport, løb, yoga, vandreruter, cykling, ernæring og grønne opskrifter. Eller læn dig tilbage og nyd mentalt godt af de visuelt smukke naturartikler og find inspiration til nye aktiviteter i verdens fjerneste afkroge.

Kom i gang med Pressreader app

Download og åbn Pressreader app

  1. Vælg "sign in"
  2. Vælg "Libraries & Groups"
  3. Under "select Library or Group" søger du efter dit bibliotek
  4. Log ind med dit bibliotekslogin (cpr og pinkode)
  5. Der er nu adgang i 72 timer, hvorefter du skal logge ind igen

Du kan også benytte PressReader gennem en browser. Find linket til browserversionen og læs mere om PressReader

Materialer