Mød Hakan

23.08.23
Vores nye kollega i børnebiblioteket

Hej! Jeg hedder Hakan og er oprindeligt uddannet skolelærer. Jeg interesserer mig meget for historie og for børnebøger, der er spækket med gode, spændende, tankevækkende, eventyrlige og sjove historier.

På Ballerup Bibliotek glæder jeg mig til at tilbyde spændende bøger til børn (og deres voksne), bøger, som tager børnene med på rejsen ind i litteraturens verden.

I dag har jeg valgt en håndfuld historiebøger med saft og kraft. Der er både historier om vikingetiden, om det gamle Egypten, om gladiatorkampene i Rom og meget mere.

Det er bøger, som er virkelig spændende læsning, og som samtidig kan hjælpe børnene med at forstå sammenhængen mellem fortid og nutid og måske også blive klogere på, hvordan de selv er en del af den historie, som er ved at blive skabt.

Jeg har også fundet nogle bøger med eventyr og fabler. De fleste børn elsker et godt eventyr, og her kan man finde både de blide og de mere barske.

Jeg kan godt lide, at børnene får noget ekstra med, når de læser. Mange eventyr og fabler indeholder fx tydelige menneskelige værdier og normer, som børnene kan bruge til at udvikle deres forståelse af fx ret og uret.

Bøgerne her vil fungere godt for børn i cirka 2.-5. klasse, men tag endelig fat i mig, hvis I vil høre mere om, hvilke bøger der passer til lige præcis jeres børn.

God læselyst! Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen og snakke om gode bøger.

Materialer