Dyk ned i den forunderlige verden af kunstig intelligens

21.11.23
...og varm op til foredraget Kunstig intelligens - fra Sci-Fi til virkelighed med Andreas Refsgård

Den 30. november får vi besøg af Andreas Refsgaard, som er en af de mest erfarne foredragsholdere og instruktører inden for billed- og tekstgenerering i Danmark. Han vil give en tankevækkende indføring i kunstig intelligens og en lettilgængelig introduktion til nogle af de mest centrale værktøjer på markedet lige nu.

Køb billet og læs mere om foredraget HER.

Imens kan du varme op til aftenen ved at dykke ned i materialerne herunder og måske finde svar på: Hvad er kunstig intelligens? Hvordan fungerer chatGPT? Og tager maskiner magten?

Podcasts

Kunstig intelligens - sådan 'kopierer' computere din hjerne (Ereolen)
Podcast. Kunstig intelligens findes overalt i vores hverdag, men hvordan fungerer en 'digital' hjerne egentlig?

Spøgelset i maskinen (Danmarks Radio)
En podcast om alle de fascinerende, skræmmende og gakkede historier, der hænger sammen med jagten på at skabe kunstig intelligens. Noget af mest mindblowing, der sker lige nu i verden, handler om AI - der kommer til at ændre vores liv og fremtid på alle mulige måder. Men bliver det vores redning eller vores undergang?

Promt (Danmarks Radio)
DR's podcast om kunstig intelligens. Fremtiden er her, for kunstig intelligens kan alt fra at diagnosticere dig, komponere det perfekte popnummer - og måske endda føre en krig. Hver uge nærlæser tech-analytiker Marcel Mirzaei-Fard og hans nærmeste kollega Henrik Moltke, DR's teknologikorrespondent, de største historier om den teknologiske udvikling, der ændrer vores verden, politik og væren - og spørger, om AI er ven eller fjende.

Maskinstorm (Dagbladet Information)
Hvordan vil kunstig intelligens forandre vores verden? I podcasten ’Maskinstorm’ inviterer Informations fagmedarbejdere en række eksperter i studiet for at forsøge at finde svar på netop det spørgsmål.

Podcast fra AI Danmark
Mange forskellige emner, hvor AI kan bruges. På ret højt teknisk niveau. Bag podcastene står: Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet, Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet og IT-Universitetet. 

Materialer