Gal eller genial?

16.02.24
Varm op til foredraget om Elon Musk

Den 5. marts kl. 19 får vi besøg i Kulturhus Måløv af den prisbelønnede DR-journalist og forfatter, Ole Hall, der lige har udgivet bogen Techmogulen Elon Musk. Ole kommer og giver sit bud på, hvorfor og hvordan Musk påvirker den nye verdensorden. Læs mere om foredraget og bestil billet HER.

En verden af excentrikere
I den pulserende verden af iværksætteri og teknologi er der visse personer, hvis navne alene vækker fascination og undren.

Fra Elon Musks dristige rumeventyr og elbilsrevolution til Jeff Bezos' matador rejse fra lille online-boghandel til Amazons verdensherredømme. Ja, der er ikke mangel på eksempler på eksentriske mænd, hvis livshistorier både undrer, fascinerer og inspirerer.
Der var også store visioner og milliarder på spil, da Steve Jobs i spidsen for Apple lancerede den første iPhone, eller da hele Silicon Valley blev forblændet af Elizabeth Holmes' luftkasteller, der foregav at kunne udlede skelsættende informationer fra en enkelt lille blodprøve.

Vi har samlet en lille liste med nogle af de største excentrikere i nyere tid. Dyk ned i en verden af teknologi, milliarder af dollars, elbiler, rumrejser og moderne købmandsskab - efterfølgende kan du passende spørge dig selv, om disse personer er gale eller geniale?