Bag om bib.ballerup
Bag om Bib.ballerup

Bag om Bib. Ballerup

Med vores børnebibliotekar Ditte

Bag om Bib.Ballerup
- med vores børnebibliotekar Ditte

I den hyggelige børneafdeling i Skovlunde Kulturhus huserer vores børnebibliotekar Ditte, hvis uge har stået på en masse fastelavnsforberedelser, en masse kreativitet og ikke mindst en masse søde børn! Læs med her:

Onsdag var en hyggelig dag, for da kom 10 glade børn fra børnehuset Måløv på besøg og lavede fastelavnsmasker. Det er dejligt at få besøg af børn, da de er så impulsive og kreative. De kaster sig altid ivrigt ud i et projekt. Men først skal man altid høre, hvor gamle de er, hvad de hedder, og om de har set en før. Jeg er også blevet inviteret til manges fødselsdage i tidens løb – og det er jo altid dejligt ​:)

I morgen holder vi fastelavnsfest i Skovlunde Kulturhus, og jeg har købt stort ind - masser af slik og fastelavnstønder. Derudover 60 fastelavnsboller og kartoffelsuppe, som vores frivillige hjælper til med at sælge. Det er så dejligt, de stiller op, for vi kunne ikke holde sådan en festdag uden en masse hjælpsomme frivillige.

Det er snart tid til Ballerup Mesterskaberne i oplæsning for kommunens 6. klasser. Vi har derfor i løbet af ugen haft besøg af to 6. klasser fra Skovlunde Skole syd. Her lærer eleverne om, hvorfor det er godt at øve sig i oplæsning. Der er semifinale for alle 6. klasser i kommunen i uge 13, hvor jeg er dommer og den 5. april dyster finalisterne om den helt store præmie; Den berømte vandrepokal og en tur i biografen for hele klassen. Det er altid en festdag fyldt med spænding, nervøsitet og støtte til hinanden.