Bag om bib.ballerup
Bag om bib.ballerup

Bag om Bib.Ballerup

- Med vores litteraturformidler Cecilie

Balloner, chokoladehjerter og et skrivebord, der er ved at blive væk. Vores litteraturformidler Cecilies uge har budt på lidt af hvert, og det har bestemt ikke været kedeligt!

Læs med her:

Mandag holdt jeg Bogcafé i Skovlunde Kulturhus med mine tre underskønne kolleger Susan, Jette og Anette, hvor vi fortalte om nogle af de bedste bøger fra 2016. Bogcaféerne har en særlig plads i mit hjerte, da det er et arrangement, vi alle fire er sammen om, og det gør det ekstra hyggeligt.

Bag om bib.ballerup

Tirsdag morgen tog jeg det her billede, fordi jeg tænkte, jeg skulle rydde op på mit skrivebord. Efter et travlt efterår var det efterhånden tiltrængt (se billede). Det nåede jeg dog ikke, da andre arbejdsopgaver pludselig meldte sig, så jeg kan fortælle, at skrivebordet stadig ser sådan her ud.

Bag om bib.ballerup

På oversigten over onsdagens gøremål stod blandt andet ”ordne læsekredsbøger i Måløv”. Der er nemlig to læsekredse i Måløv, og jeg skulle bestille ”Hr. Isakowitz’ skat” hjem fra andre biblioteker til den ene og reservere en bunke hjemkomne ”Jordemoderen fra Hope River” til den anden.

Bag om bib.ballerup

Torsdag var en usædvanlig dag på flere måder.

 1. Jeg fik popcorn og sodavand til morgenmad
 2. Jeg havde den for mig usædvanlige arbejdsopgave at puste heliumballoner op
 3. Mit ”kontor” var denne dag i Baltoppen Bio

 Det var nemlig denne dag, det særlige ”Fifty Shades of Grey VIP-arrangement” skulle løbe af stablen i samarbejde med Jan fra Baltoppen Bio, så dagen gik med at gøre klar til en festlig aften med mine kolleger Anette og Camilla og Baltoppens crew.

Bag om bib.ballerup

Det blev en fantastisk aften fyldt med kransekage, rosévin, 130 gæster (læs: mest kvinder), fif til at binde en god knude, goodieboxes og ikke mindst Mr. Grey. En aften, der gjorde, at jeg glæder mig til at lave mange flere arrangementer med Jan og hans crew i Baltoppen Bio.

Bag om bib.ballerup

Fredag var jeg lidt træt oven på gårsdagens arrangement. Og så er det jo rart med en enkel arbejdsopgave som at putte små chokoladehjerter i poser. ”Og hvorfor så det?”, tænker du måske. Det er selvfølgelig fordi, det er Valentine’s Day på tirsdag, og den anledning griber jeg til at komme ud med både kærlighedslitteratur OG chokolade til Ballerups borgere.

Bag om bib.ballerup