Nye bøger med masser af stjerner

Nye anmelderfavoritter

"Ædru" af Jesper Stein
Forfatter Jesper Stein skriver sig fri af fortidens alkoholiske dæmoner og gør op med myten om den kreative, drikkende kunster. ” »Ædru« er i sig selv et lille stærkt bevis på, at der kan komme sofistikeret litteratur ud af en sober pen.” 5/6 stjerner – Berlingske Tidende. 

"Simon siger" af Helle S. Søtrup
Simon er fyldt med mørke indeni. Der er noget i hans barndom der giver ham skyldfølelser. Det taler han med sin psykolog om, og sin nabo. Noget begynder at dæmre hos Simon, noget der måske kan tænde et lys. ” I sin debut som romanforfatter bliver Helle S. Søtrup i sin kendte form, en blanding af digt og bøn, og gennem en klog kritik af det psykologiserede samfund og menneskesyn rækker hun ind i sjælens allerdybeste lag.” 5/6 stjerner – Jyllands-Posten. 

"Langt fra Gud" af Nikolaj Zeuthen
Moderne, finurlige og let tilgængelige digte om tro og tvivl, hvor alle personer er i udsatte situationer i deres liv. ” Nikolaj Zeuthens talesprogsdigte er skarpsindige, elegante og hylende morsomme” 5/6 stjerner – Jyllands-Posten.

"Tjeneren og hans søster" af Dorrit Willumsen
En stilfærdig fortælling om en ældre kvinde, kaldet Søster, som får sin frihed efter sin dominerende brors død.” ' Tjeneren og hans søster' er en roman om at lade de andre spille førsteviolin. Dorrit Willumsen skildrer den stille lidenskab sitrende opmærksomt.” 5/6 hjerter – Politiken. 

"Mødrenes hus" af Liv Nimand Duvå
Rosa havde forestillet sig en naturlig fødsel på klinik, men ender på hospitalet. Hun bliver medicineret og hallucinerer om mødre og fællesskaber, mens systemet overtager hendes fødsel. ”Hun har aldrig skrevet bedre!” 5/6 hjerter – Politiken.
 

Tags
Materialer