Lær mere om dine yndlings forfattere

24.03.20
Gå på opdagelse i de over 1000 forfatterportrætter

Oplever du også ofte at sidde tilbage med alverdens spørgsmål om en forfatter, når du støder på vedkommende enten i dagspressen, eller fordi du netop har læst en bog af forfatteren? Spørgsmål som hvornår blev Tove Ditlevsen født? Og hvor mange digte har hun skrevet? Om Hanne-Vibeke Holst har skrevet ungdomsbøger? Eller om Klaus Rifbjerg nogensinde fik Nordisk Råds Litteraturpris? Når jeg vil have kvalificeret svar på mine mange spørgsmål om alverdens ting og sager om en forfatter, så kaster jeg mig over www.forfatterweb.dk 

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, som omfatter både afdøde og nulevende forfattere. Forfatterweb indeholder ca. 1100 portrætter med oversigter over udgivelser, det favner bredt, og sitet er nemt at orientere sig i for interesserede, for læsekredse og andre læseheste samt for uddannelsessøgende.

Det er muligt at søge på forfatternavn, men også på genre, temaer, perioder og børn og unge, og så kan du finde beslægtede forfatterskaber, bibliografier, små videoer, lange artikler og korte oversigter over udgivelser samt inspiration til læsning i samme genre under hvert forfatterportræt. Forfatterweb kommer rigtig godt rundt om hver enkelt forfatter – og leksikonet bliver hele tiden udbygget.
Du finder forfatterweb under eBib på vores hjemmeside.
 

Tags