Foto af Sonia Cervantes fra Unsplash.com

Ballerup'ernes ferielæsning

Disse 16 titler hitter i Ballerup denne sommer

Sommerferien står for døren, og det er tid til at udvælge årets sommerferielæsning. Er du nysgerrig efter, hvilke titler Ballerup'erne gerne vil pakke i kufferterne, kan du læse med her, hvor vi har fundet de top 16 mest efterspurgte titler lige nu. 

Som ofte er det 50/50 romaner og krimier på vores mest efterspurgte lister, og således også denne sommer.

På førstepladsen har vi altid populære Lucinda Riley med "Atlas", der pt. har imponerende 152 reserveringer. Men bare rolig, vi har også købt en ordentlig stak af "Atlas" til jer. Slægtsromaner fra Danmark hitter også, og bestselleren "Annas sang" er stadig efterspurgt her et år efter udgivelsen. Kim Blæsbjergs "De bedste familier" storhitter i landet pt. og således også lige her i vores Ballerup, hvor 46 af jeres medborgere står i kø. Eva Tinds anmelderroste "Citronbjerget" og Hanne Vibeke Holsts biografiske roman "Kriger uden maske" er også at finde på jeres ønskeliste over ferielæsning.

I Ballerup elsker vi (også) en god krimi, og heldigvis er der nye titler fra nogle af Danmarks og omverdenens helt store krimiforfattere; Sara Blædel i samarbejde med Mads Peder Nordbo, Lone Theils, Jesper Stein, Michael Katz Krefeld, Anna Grue, Elly Griffiths, Camilla Läckberg og Stefan Ahnhem. 

Glenn Bech hiver priser hjem med rekordfart og i takt hermed, har vi kunnet se, reserveringerne på "Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet" stige og stige. En anden herre, der i den grad har været i mediernes søgelys, er engelske prins Harry, hvis meget omtalte biografi "Reserven" også er efterspurgt her i Ballerup. 

Sidst men ikke mindst har alle Ballerups romantiske sjæle - eller noget der ligner - været hurtige på tasterne og reserveret Jojo Moyes' nyeste roman "I dine sko".

Er de nedenstående 16 bøger også lige dem, DU gerne vil læse? Så husk at kigge forbi 14-dages hylden, hvor du jo KAN være heldig eller kom og spørg, om vi kan hjælpe dig med at finde noget, der ligner - det kan vi helt sikkert!

God sommer fra alle os på biblioteket  

Tags
Materialer