Om dette arrangement

Tid
11:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Salen
Target
For alle
Godt og blandet

Månedens kunstner i maj

08.05.21 - 31.05.21
Paper Faces - Papmachémasker i Kulturhus Måløv

I maj måned udstiller Charlotte Holm Hansen sine finurlige papirmasker i Kulturhus Måløv.

Charlotte er vokset op i et kunstnerisk miljø, men er først som voksen selv begyndt at eksperimentere med farvepalet og materialetyper. Mens hendes far malede, tegnede og lavede teaterkulisser, tegnede Charlotte kruseduller og sugede ubevidst til sig.  ”Det blev gennem årene til mange mindre pæne julegaver i ler, træ eller porcelæn.” skriver Charlotte selv.

I papmaché har hun endelig fundet det rette materiale at arbejde med. På udstillingen kan I se fine og detaljerige ansigtsmasker med fx fletninger og blomster i håret, og gerne i den lidt skæve, finurlige og humoristiske stil. Dog er der også plads til det dystre, til de lidt halvdeprimerede og trætte ansigtsudtryk. "Men den røde tråd gennem udstillingen er nok humoren, for den kan man ikke leve uden”, siger Charlotte fra Måløv.

Der er fernisering lørdag den 8. maj  kl.11-13. Hvis du ønsker at komme med til fernisering, skal du ringe til kunstneren på telefon nr. 26832810 (pga coronarestriktioner). Derefter kan man se udstillingen i Kulturhusets betjente åbningstid.