Podcasts and postcards.

Onsdag d. 13. og torsdag d. 14. marts besøger 50 elever fra henholdsvis Målevhøj skole, Spanien, Holland, Ungarn, Tyskland og Italien Tech-teket i et projekt med Erasmus+. Læs mere her om projektet og hvad de skal lave.

Erasmus+-projektet IDEAS (Identity, Diversity, European, Art and Sustainability) har samlet unge mennesker fra seks forskellige europæiske skoler.

 Elever i 14-17 års alderen fra skoler i Tyskland, Holland, Italien, Ungarn, Spanien og Danmark besøger med mellemrum hinanden over en periode på to år. De bor hos hinanden privat og arbejder med forskellige temaer i de forskellige lande. Indtil videre har de arbejdet med kunst og mode i Tyskland og med mosaik i Italien.  
 
De unge skal opleve, hvordan det er at være på skoler i andre lande og finde ud af, at venskaber ikke nødvendigvis begrænses af landegrænser. De skal arbejde sammen, men også feste, grine, opleve og udfordres!
 
Denne udstilling med titlen Podcasts and postcards! er resultatet af et møde fra 10. til 15. marts på Måløvhøj Skole. De unge har under besøget arbejdet med temaet at høre til, og reflekteret over hvad det vil sige at være en del af et nært fællesskab (byen, skolen), samt at være en del af det store fællesskab, vi kalder Europa. 
 
Elevernes refleksioner kommer til udtryk i deres kunstværker skabt med brug af kunstig intelligens og i deres podcasts, som kan ses og høres i denne udstilling.

Vi har lancering af udstillingen torsdag d. 14. marts kl. 14.00 og så vil udstillingen hænge i en periode efter, så alle kan se den. 

Billedet er fra deres besøg i Italien.