Piraterne kommer

Coding Pirates indtager 1. salen torsdag mellem 16.30 og 19.00

Skip Ohøj og alle mand på dæk!

ores kære Coding Pirates starter ny sæson. De har flyttet plads og bor fra nu af i Monstrum, Cafeen og Laboratoriet hver torsdag fra 1. februar.

De kommer kl. 16.30 og lægger til kaj, hvor deres kodende skib sejler afsted mellem 17 og 19.

Helt konkret betyder det, fra torsdag den 1. februar kl. 16.30 – 19 og hver torsdag i samme tidsrum frem til sommerferien, at:

- Monstrum er lukket for andre end Coding Pirates.
- Det ternede bord ved caféen er reserveret til Coding Pirates, og kan derfor ikke benyttes.
- Coding Pirates vil måske også bruge resten af området i Cafeen, og man kan derfor forvente mere aktivitet end sædvanligt.
- Laboratoriet et lukket for andre end Coding Pirates.

Lidt om Coding Pirates

Coding Pirates er en frivilligt drevet forening, der arbejder på at skabe bedre teknologiforståelse og dele glæden for IT og teknologi med børn, unge og frivillige i hele Danmark.

Helt konkret underviser et stærkt team af frivillige en masse skønne børn i at programmere, lave computerspil og styre robotter blandt meget mere. Dette har de gjort i nu 10 år – stort tillykke med den runde fødselsdag.

Og de er populære: De har flere 100 børn på ventelisten, og derfor er det vigtigt, vi gør plads til dem, så flere børn kan få glæde af tilbuddet.

I kan læse mere om Coding Pirates her, og evt. melde jeres børn på ventelisten: https://codingpirates.dk/

De mangler også frivillige. I kan læse mere her, hvis I vil støtte op om projektet og blive en del af teamet:https://codingpirates.dk/blivfrivillig/

Pernille Just Kyvsgård er kontaktperson til Coding Pirates, ved spørgsmål kontakt perk@balk.dk, så skal hun formidle forespørgslen videre til Coding Pirates.

Alle billeder til denne artikel er pressefotos fra Coding Pirates.