Krimilæseklubben anbefaler

I anledning af Krimimessen i Horsens

I anledning af krimimessen i Horsens har vi spurgt Ballerup Bibliotekernes krimilæseklub hvilke spændingsbøger, de kan anbefale - læs med her: 

"Den bedste har nok været "Øens hemmelighed" af Musso. Et spændende plot, samtidig med en fantastisk beskrivelse af naturen, hele området. Du føler faktisk, at du selv går rundt derude. Jeg fik associationer til Leif Davidsens fortællerstil. 

Den sidste, vi har læst, er "Ulven" af Nele Neuhaus. En spændende krimi med en barsk historie omkring en mordsag på en ung pige og optrævling af en en pædofili-ring. Der vil jeg i hvert fald læse de næste. Men en stille og rolig fortællerstil. Bliver kun lidt hæsblæsende til sidst.

Ellers har vi læst en masse af de nordiske krimier, et par japanske, og så selvfølgelig Linda Castillo, som giver et fint indblik i Amish-samfundet.

De nordiske har enkeltvis været fine, men vi er kørt lidt træt i den lidt ensformige opdagertype, den måske alkoholiserede kriminalbetjent, den fraskilte betjent med masser af frustrationer i tidligere og nuværende parforhold, den kvindelige betjent med masser af lig i lasten (Smiley).

Så lige nu er vi på jagt efter lidt anderledes krimier, gerne fra andre lande, andre miljøer. Vi har indtil videre fundet tyske, en polsk, en græsk, men leder videre efter f.eks. en krimi, skrevet af en person med muslimsk baggrund."
 

Tags
Materialer