Comic Con 2018

Af Anonym (ikke efterprøvet)
08.05.18
Comic Con messen er netop overstået, og for denne nørd bød det på et overflødighedshorn af alt, der er godt! Der var cosplayers, brætspil, Q&A med kendisser, tegneserier og boder med alt fra gadgets til merchandise.

Comic Con Copenhagen 2018 blev afholdt i Forum på Frederiksberg fra d. 5-6. maj.

Stemningen var høj, mens jeg gik rundt med vennerne og hilste på stormtroopers fra Star Wars og diverse mangafigurer. Ud over dette kunne man også møde feer, sort-elvere, Pennywise fra IT, Spiderman, Lara Craft fra Tomb Raider, diverse Harry Potter figurer, Link fra the Legend of Zelda og jeg kan blive ved! Du havde virkelig fornemmelsen af at gå rundt i et rum, hvor alle var glade. Selvom jeg har været til Comic Con før, bliver jeg hver gang så glædeligt overrasket over, hvor mange forskellige mennesker, som deltager. Det er alt fra teenageren til familien, som har taget børnene med (som selvfølgelig er udklædte). Det er unge og gamle, tykke og tynde og alt ind imellem.

I nogle af boderne, som den man kan se på billedet fra Pandemic, var der også mulighed for at prøve brætspil under kyndig vejledning fra professionelle eller bare ”learning by doing”, hvis det var det, man havde lyst til.

I karantæneteltet fra Pandemic var der Survival-turneringer, hvor man i hold kunne dyste mod andre for at se, hvem der ville overleve virusudbruddet, der bredte sig over hele verden. Der var også mulighed for at prøve at flyve med droner, teste VR og spille både nye og gamle konsolspil.

Boderne var mange og varierede. Om du ønskede et kort over Middle Earth (fra Ringenes Herre), en menneskestørrelse Alien, masker med diverse monstre, kunst (alt fra manga til Disney) eller blot en ny tshirt eller bamse, så var det intet problem. Du kunne få det hele på Comic Con. Og ja, manden du kan se på billedet med maskerne, sidder faktisk og laver dem alle i hånden!

Der var også fint besøg af diverse kendisser. Selv havde jeg fornøjelsen af at se Pilou Asbæk (kendt fra To verdener, Ghost in the Shell og ikke mindst Game of Thrones) fortælle og svare på spørgsmål fra publikum. Det var en fornøjelse og utrolig underholdende! Han kan virkelig fortælle nogle røverhistorier!

Alt i alt er denne nørd godt tilfreds!