Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Udstilling

KajLab – 7-årige Kaj udstiller

01.12.18 - 31.12.18
Kom og oplev den første soloudstilling af 7-årige tegner, skulptør, dukkemager og trykkekunstner Kaj. Et stille og mørkt univers med sorthvide tegninger – inspireret af uhyggelige videospil og stopmotion-film.

Kaj siger selv om sin udstilling:
”Jeg er mest inspireret af film jeg ser på min IPad, f.eks. stopmotion film og animationsfilm. Når jeg ser dem får jeg lyst til at tegne. Det samme er når jeg spiller computerspil, så får jeg også lyst til at tegne. Jeg er mest inspireret af spil som Roblox og af gyserspil, især Baldies Basics and Education and Learning, som foregår på en uhyggelig skole. Nogle gange når jeg spiller Roblox får jeg også lyst til at modellere,” fortæller Kaj.

Kaj har sit eget logo som han har lavet ud fra sine initialer: KajLab. Det logo går igen på mange af hans ting. Hvis Kaj skulle beskrive sit eget univers ville han kalde det stille og mørkt.

Kaj tegner mest med en tynd streg, for han synes at en tyk streg er lidt for sødt og ”tegnefilmsagtigt”. Hans yndlingseffekt er når en outliner er lige ved at være brugt op, så opstår der flotte skyggeeffekter. Hans metode er at ofte at tegne med blyant først og så outline det bagefter med en tynd sort tusch. Nogle tegninger er dog også tegnet direkte med outliner.
 

”Mine ting er mest uhyggelige og sørgelige”, fortæller Kaj. ”Fordi jeg godt kan lide den stil, hvor det er uhyggeligt. ”

 

Kulturhus Måløv

Gratis, bare mød op i den betjente åbningstid

Hele december måned