Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Udstilling

5 talentfulde Gribskovmalere

01.11.18 - 30.11.18
I hele november kan I nyde fem 5 dygtige kunstneres værker i Kulturhus Måløv

De fem kunstnere er:

Mona Jahn

”Jeg har lavet skulpturer i keramik i ca. 20 år. Mine figurer er mennesker og sjove dyr. Jeg har gået på Skulpturskolen i København, Århus Kunstakademi og forskellige kunsthøjskoler. Jeg har udstillet på bl.a. H.C. Andersens censurerede udstilling i Odense.” www.monajahn.dk

 

Birgit Andersson

”Lysten til at male udspringer af min baggrund i porcelænsmaling, som jeg har undervist i i mange år. Jeg maler bare nogle gange med et motiv i tankerne, andre gange får farverne og fantasien frit løb.

Jeg iagttager naturen, menneskene og alt omkring mig. Ofte ender det i lag på lag, og pludselig træder en form frem, som giver energi og glæde. Gennem årene har jeg modtaget undervisning på kunstskoler, højskoler og af kendte kunstnere.” www.birgitandersson.dk

 

Finn Rudbeck

”Jeg har altid været fascineret af akvarelmaleriet som udtryksform, formentlig fordi det var en fast bestanddel i min opvækst. Det var derfor naturligt, at det blev dette medie, der fik førsteprioritet.
Jeg færdes meget i naturen, og det er naturen, der er min største inspirationskilde. Jeg lader mig ikke begrænse i motivvalget, som også kan rumme bymiljøer, portrætter og stilleben.

 

Karen Lindberg

Karen Lindberg er uddannet på Kunsthåndværkerskolen og har i de sidste 20 år været aktiv som maler og underviser.

”Jeg maler akvarel, fordi jeg kan lide den hurtige måde at arbejde på - at få tingene til at flyde sammen og finde nye måder at få billedet til at leve på. Jeg arbejder mange gange hurtigt, men kan også, i nogle billeder, arbejde mere traditionelt og gå ind i detaljerne.

Jeg har ikke nogen foretrukne motiver, men kan lide at brede mig fra landskaber over blomster og til dyr, fugle, insekter og mennesker. Det vigtigste for mig er, at motivet inspirerer mig og får mig til at have det sjovt, mens jeg maler.”

 

Arne Kemner

 

Kom og se deres malerier og skulpturer i Kulturhus Måløv i den betjente åbningstid. Gratis – bare mød op.