Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag og debat

Udskudt til 2022: Foredrag: Mit liv som menneske

18.11.21
Hør Jonas fortælle om at finde glæden i magiens verden

Som barn var Jonas en glad og udadvendt dreng, men han udviklede først reel tale i fireårsalderen.
Selvom Jonas var til udredning på børne-psykiatrisk afdeling, tænkte ingen på, at han kunne være autist. Først som 13 bliver Jonas erklæret infatil-autist, og fra da af måtte han ikke bare leve med én diagnose men med flere. Kort forinden havde han nemlig også fået konstateret ordblindhed.  

Diagnoserne og Jonas' tro på både Julemanden og Holger Danske gør, at han bliver mobbet.  Det får Jonas til at stille det store spørgsmål: "hvem er jeg som menneske?" Et spørgsmål han finder svaret på i det magiske univers, som han hver dag bevæger sig ind i, når han tryller og drømmer sig væk i illustionernes verden. 

Selvom emnerne for foredraget er hårde, er det alligevel med et humoristisk glimt, at Jonas holder foredraget - og så krydrer han det med tryllerier og magi. Foredraget henvender sig til både unge og voksne som har diagnoser tæt inde på kroppen. 

Jonas er en borger fra Ballerup, som har kontaktet Posthuset, fordi han gerne vil holde et foredrag. Går du selv med en oplægsholder i maven? Så kan det blive en realitet i Posthuset. Du kan udfylde formularen her, så aftaler vi et møde.