Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Debat

Levende flygtningefortællinger

14.03.18
MØD HISTORIERNE BAG 100% FREMMED?
I februar besøgte udstillingen 100 % Fremmed? Ballerup Bibliotekerne og Hedegårdscenteret. Denne aften kan du møde fem af de mennesker, der er portrætteret i udstillingens 100 historier. Føler de sig stadig fremmede her?
 
Mød fx. Muhibo fra Somalia og Manal fra Syrien:
 
Muhibo, 31, Somalia: "Jeg føler mig ikke fremmed. Som alle andre møder jeg nye mennesker, og når jeg lærer dem at kende, holder vi op med at være fremmede over for hinanden. Jeg har ikke søgt statsborgerskab i Danmark, for jeg betragter mig selv som verdensborger."
 
Manal, 41 år, Syrien: "Jeg er 100% flygtning. Selvom jeg har fået asyl, er min fremtid her stadig usikker. De seneste otte måneder har mine børn siddet i Asylcenter Roskilde og ventet på at få svar fra Udlændingestyrelsen." (...) "Jeg blev gift som 16-årig i et arrangeret ægteskab og fik mit første barn, da jeg var 17. Men jeg nægter at gå tilbage til den person, som jeg var før. Nu rejser jeg rundt i verden og deltager i diverse konferencer om flygtninge."
 
Efter historierne er der rum for samtale, hvor man opfordres til at komme med sine spørgsmål og betragtninger."
 
Arrangeret af 100% Fremmed? i samarbejde med Ballerup Bibliotek og det lokale projekt ”Nye Stemmer” med støtte fra Nordea-fonden.
 
Onsdag den 14. marts kl. 19-21
Ballerup Bibliotek
Gratis billetter