Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Lokalitet
Postsorteringen
Target
For alle
Foredrag og debat

Du må ikke gåååå!” - når børnene flytter hjemmefra 

15.05.24
Foredrag med Maise Njor og Asta-Maja

Vi glæder os vildt meget til at byde velkommen til en fantastisk aften i selskab med forfatter Maise Njor og hendes ældste datter Asta-Maja. 

De fortæller underholdende og sjovt fra hver deres vinkel om, hvordan det føles, når tiden er kommet, og man ikke længere skal bo sammen. 

Alle veje fører til mor
Ud fra deres fælles bog “Alle veje fører til Mor”, fortæller de to forfattere med humor og kærlighed om det år, da navlestrengen blev klippet for anden gang, og Asta-Maja flyttede til Rom ud på eventyr, mens Maise gik rundt derhjemme med de to yngre døtre og var i mini-panik over, at hun kunne se enden på alle årene med børn. 

Empty nest syndrome
”Empty nest syndrome” er et begreb, som rammer mange forældre, for hvem er man, når man ikke længere dagligt er sammen med sine børn? 

Er man stadig en mor, selv om ens børn ikke bor hjemme?! Og er det svært at være det første barn i flokken, som flytter? 
Hvordan ændrer ens forhold sig, og kan der faktisk komme noget godt ud af det?

Undervejs i samtalerne mellem Asta-Maja og Maise kom der nogle sandheder på bordet, for naturligvis er det hverken gnidningsfrit at bo sammen eller flytte væk.

Kom med til et foredrag, hvor mor og datter læser op af bogen “Alle veje fører til Mor” og giver gode (og også et par dårlige) råd til, hvordan man er forælder og barn på en ny måde.

Vi er sikker på, at det bliver en helt forrygende sjov og underfundig aften.  

Onsdag den 15. maj kl. 19-21
Posthuset
Billetter 50 kr.