Posthuset - velkommen til Ballerups samlingssted

Det gamle posthus på Banegårdspladsen er genåbnet som nyt samlingssted for alle borgere i Ballerup. 
Her inviterer vi alle til fællesskab og aktiviteter skabt af, for og med borgere. 
Det er et åbent hus, hvor borgere kan få glæde af hinanden og skabe aktiviteter på kryds og tværs af foreninger, uformelle fællesskaber, alder, sociale kår, etnicitet og overbevisninger. 

Førstesalen

På førstesalen i Posthuset kan foreninger hjemmehørende i Ballerup bruge mødelokaler til foreningsaktiviteter. Her kan du også gå til e-sport, få hjælp i IT-stuen eller lave din egen podcast i det nye podcaststudie.  

Stueetagen 

I stueetagen inviterer vi ind til fællesskaber.
Om du vil spille brætspil med foreningen Across-the-Board, male akvarel med Posthusets akvarelklub, spille bordtennis eller deltage i Warhammerturneringer, er du meget velkommen. I stueetagen høre også løse fællesskaber hører til. Her kan alle borgere mødes i vores store, åbne lokale Frimærket og tale om stort og småt. I stueetagen kan du også få hjælp til at realisere dine idéer og drømme, om det så er at åbne et kreativt værksted, skabe byhaver eller at arrangere kommunens nye klimauge.

Ungerådgivningen og Headspace holder til i stueetagen.

Du kan også møde Ballerup Bibliotekerne i stueetagen. Har du en god idé, og vil du gerne bruge Posthuset som ramme? Så skriv til bibliotekets personale i Posthuset på posthuset@balk.dk, så vi kan sætte et møde op og hjælpe dig i gang med at virkeliggøre din idé.

Du kan også ringe til os på 2168 7165.
Velkommen på Posthuset!

Herunder kan du læse reglerne for brug af Posthuset - klik på pdf'en.