Skovlunde byfest

04.09.23
En virkelig dejlig dag

I Skovlunde Kulturhus er vi stadig fulde af begejstring efter en begivenhedsrig lørdag til Skovlunde byfest.

Vi havde fuldt hus med en masse glade gæster, der nød både vådt og tørt til ganen, serveret med store smil af vores fantastiske frivillige i caféen. Der var to udsolgte forestillinger om ”Konen i Muddergrøften”, hvor Skovlundes børn ivrigt deltog i historiefortællingen. 

På parkeringspladsen foran huset fik vi besøg af kollegaerne fra Tech-teket, der normalt huserer på Ballerup Bibliotek. Her havde børn og deres voksne mulighed for at dekorere og lave figurer af de smarte Tangram-brikker. Ellers var der rig mulighed for en god snak om Tech-tekets tilbud over 3-D printeren.

Inspireret af filt-værkerne, der hænger fra loftet i børnebiblioteket og som er lavet af 4. klasserne på Skovlunde Skole i foråret, kunne børn og voksne prøve kræfter med filtningen selv. Dette kom der endnu flere fine værker ud af.

Tusinde tak til alle jer der deltog, for de gode snakke, kreativ udfoldelse og engagement i kulturhuset. Vi glæder os til næste år!

Gik du glip af tilbuddene og har du lyst til at prøve det af? Så besøg Tech-teket på Ballerup bibliotek, caféen i Skovlunde Kulturhus og kig på den flotte udstilling fra byfesten.