Mød David fra Posthusets Warhammerklub

16.05.23
Bag Posthusets nye Warhammerklub står David. Læs mere om hans håb og drømme for klubben her.

David har taget initiativ til at starte en Warhammerklub i Posthuset. Vi har derfor interviewet ham om klubben og hans interesse for Warhammer. 

Hvor gammel er du og hvor bor du?

Jeg er 40 år gammel og bosat i Ballerup.

Hvor kommer interessen for Warhammer fra?

Min interesse for Warhammer er opstået i den lokale ”nørde” butik i Ballerup, hvor jeg gennem andre interesser fik øjnene op for Warhammer og lærte spillet.

Hvorfor har du startet Warhammerfællesskabet?

Jeg oplever at mange gerne vil spille, men har svært ved at få det gjort. Måske kender de ikke nogen der spiller, eller ved hvor man kan spille henne. Men det jeg mest oplevede var, at lysten var der, men der mangler en tovholder – en arrangør. Så ved at påtage mig det og finde et lækkert sted at spille, gør det at jeg får udvidet eget netværk omkring spillet og vi får større mulighed for at spille mod en større pulje af spillere.

Hvad laver I, når I mødes?

Når vi mødes er der ofte noget snak om alt, intet og Warhammer. Vi får sat op og gjort klar til at spille. Når vi skal spille på Posthuset, vil det være sådan at der bliver trukket lod om modstandere, så der vil man også lige skulle få sagt hej og hilst, hvis ikke man kender hinanden på forhånd. Derfra er det jo bare at få sat missionen og terrænet (spilpladen) klar og komme i gang med spillet. Når vi er færdige hjælpes vi  naturligvis ad med at rydde op, men her opstår noget af det jeg synes er ”magien”. Vi snakker om spillene, ligesom et fodboldhold der evaluerer en kamp. ”Hvad mon der var sket, hvis jeg havde gjort sådan her.” osv. Der bliver vi klogere sammen og jeg synes også det styrker fællesskabet.

Hvor mange er I indtil videre?

Lige nu har jeg en pulje på 35-40 mennesker jeg skriver ud til hver uge.  Ofte vil vi være alt fra 6-16 spillere der hvor vi spiller nu. På Posthuset til opstart, vil jeg formode vi bliver 6-8 spillere pr. gang i starten.

Hvad drømmer du om for Warhammerfællesskabet?

Jeg drømmer virkelig om, at Warhammer fællesskabet kan vokse, at der kommer flere spillere og ildsjæle til. At vi kan lave nogle gode arrangementer, turneringer o.l. Jeg håber at det vil være et fællesskab hvor folk også kommer ned, bare for at være med, måske bliver der samlet eller malet figurer eller at man bare kommer forbi, drikker en sodavand og siger hej.

Warhammerklubben spiller hver tirsdag og lørdag. Det er gratis at deltage og alle kan være med. Læs mere her.