Jul og nytår på biblioteket og i kulturhusene

21.12.21
Åbningstider, inspiration og underholdning

Ballerup Bibliotek, Kulturhus Måløv og Skovlunde Kulturhus holder julelukket den 24.12 og 25.12. og nytårslukket den 31.12. og 1.1.

Søndag den 26.12. og søndag den 2. januar har vi åbent med selvbetjening, så der kan du som normalt sidde og hygge dig med en bog i en lænestol eller lege med børnene i børnebiblioteket – der er bare ikke personale til at hjælpe dig.
Alle de andre dage i juletiden har vi åbent som normalt. 

Husk de digitale glæder

Savner du læsestof i juletiden, og har du ikke mulighed for at tage på biblioteket, så husk at det digitale bibliotek holder åbent hele julen og hele året 24 timer i døgnet. 

eReolen kan du finde ebøger og lydbøger lige til at hente ned på din tablet eller mobiltelefon. Der er et kæmpestort udvalg – og helt sikkert også noget for dig.
Det kunne fx være Iben Mondrups ”Tabita” om grønlandske børn i en dansk familie, Marens Uthaugs rystende familiedrama ”Hvor der er fuge”, den skønne ”Nakanos genbrugsbutik” af japanske Hiromi Kawakami eller biografien om Johnny Madsen ”Særling fra verdens ende”.

eReolen Global kan du finde tidsskrifter og magasiner om alt fra mode til historie.
Og så er det også her, du finder dine engelske bøger og lydbøger.

Lillesøsteren eReolen GO er børnenes digitale bibliotek med ebøger og lydbøger især til børn og unge i alderen 7-14 år. 

Hvis du har mere lyst til at se en film, så finder du et imponerende udvalg af kvalitetsfilm på Filmstriben – både de smalle og de brede, klassikere, dokumentarer og kortfilm.
Hvad med fx Bergmanns juleklassiker ”Fanny og Alexander”? ”Vores mand i Amerika”, hvor Ulrich Thomsen brillerer? ”Erna i krig” med altid pragtfulde Trine Dyrholm? Eller ”Den utrolige historier om fakiren, der sad fast i et klædeskab"?

Børnebiffen er til de yngste med omkring 400 skønne børnefilm til de ca. 3-7-årige. Her finder I ”Cirkeline", "Lillefinger", "Vitello", "Rita og Krokodille og meget mere. Og ud over kendte tegneseriefigurer på film kan I også opleve mindre kendte, men sjove og smukke tegnefilm fra mange forskellige lande.

Mangler du stadig underholdning, viden og adspredelse? Kig på vores e-bibliotek, hvor du kan se alle de digitale tilbud, som du kan bruge med din biblioteksadgang.

Glædelig jul med biblioteket!
 

Materialer