Billede af spilforside

Forældreguide: Blair Witch (PS4)

Et uhyggeligt spil med mange tunge emner

Aldersgrænse: 16 år

Blair Witch er et gyserspil i første person, hvor man styrer en tidligere soldat med PTSD gennem en mørk skov ifølge med hans terapihund Bullet.

Spillet er baseret på filmen ”The Blair Witch Project”, og er absolut ikke egnet for mindre børn og sarte sjæle. Det er ikke overvældende blodigt, men der er hele tiden en klaustrofobisk følelse af at monstre lurer i mørket (hvilket de gør). Der er også en del vold og elementer af tortur i spillet.

Sprogbruget i spillet er temmelig groft med mange bandeord. Der er også brug af tobak og alkohol. Grundet sin PTSD er der ofte referencer til og forsøg på selvmord fra hovedpersonens side. Han går også i panik og kan faktisk dø af det, hvis man er adskilt fra sin hund for længe. 

Et stykke inde i spillet bliver hovedpersonens hund såret (med en insinuation af at den dør) og mens man bærer den til sikkerhed kan man høre den pive og klynke hele vejen. Dette kan virke traumatiserende for en dyreelsker, så vær opmærksom på det.

Aldersgrænsen på 16 er meget passende, da spillet indeholder mange tunge psykiske temaer såsom PTSD, selvmord og hallucinationer.

Lignende spil: Amnesia - The Dark Descent, Outlast
 

Materialer