Rasmus Bredahl

Rasmus Bredahl

19.09.19
Mindre kød - hvordan? Mød kokken Rasmus Bredahl og smag hans ideer

Hvad har mad med verdensmål at gøre? ALTING viser det sig. Det vi spiser er afgørende for vores belastning af jordens ressourcer. En inder spiser i gennemsnit under 4 kg kød om året – en dansker spiser 52 kg og en amerikaner over 100 kg.

Kokken Rasmus Bredahl tager os med på opdagelse i de sanser, der styrer, hvad vi spiser og giver ideer til, hvordan vi kan komme til at spise mere klimavenligt. Rasmus er meget inspireret af neurogastronomi og bruger sin viden om hjernen og hjernens lystcenter til at lære os at puffe os selv til at spise mere klimavenligt.
Forbered dig på en rusketur i hjernen og glæd dig til spændende smagsprøver!

Fakta
Rasmus Bredahl er kok, selvstændig madkonsulent og medforfatter til bogen ”Neurogastronomi – Hemmelighederne bag det perfekte måltid” .

Oplev Rasmus Bredahl lørdag den 23. november til festivalen Verdens Bedste Løsninger.
Billetter fås lige her.

Materialer