Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag og debat

Fædrenetværk - en samtale mellem Thomas Berg Nielsen og Kim Boye

08.11.22
Kom med på Posthuset tirsdag d. 8.11 kl. 19.30 hvor Kim Boye og Thomas Berg Nielsen har en samtale omkring ensomhed og fællesskaber for børn og unge.

Kim er grundlægger af Medgang, som skaber rammer for at børn og unge kan vokse, i stedet for at nedbrydes. Han er dertil mentaltræner for nogen af verdens bedste sportsudøvere. Thomas er i gang med at ændre fokus og mindset i uddannelse sammen med to af verdens bedste fremtidsforskere. De bygger Fremtidssans Akademiet. Sammen har Kim og Thomas planlagt en stor konference om Fremtidens skole, som du også kan høre mere om, når du kommer.

Du vil få en unik mulighed for både at lytte og deltage i en samtale som kommer fra hjertet af begge mænd. De har en enorm viden, erfaring og selv fædre. Formålet med at du kommer, er at blive klogere og gøre os andre klogere på din oplevelse, hvis du har mod på at dele den.

Det hele er meget afslappet, vi byder på kaffe og vi har som formål at skabe forståelse for, hvorfor fællesskabet er så vigtigt, og hvordan vi kan modvirke ensomhed, især hos teenagere.

Kom og vær med…. Det bliver helt sikkert ikke kedeligt. Det kan vi garantere!

OBS: fædrenetværket er kun for fædre