Coding Pirates

Coding Pirates på Ballerup Bibliotek.

Coding Pirates er en forening, skabt af frivillige, der på en legende og pædagogisk måde vil lære børn at blive dygtige til IT. I Coding Pirates kan børn lære at programmere, bygge robotter, redigere video, lave computerspil og meget mere. Coding Pirates er for drenge og piger fra 7 år og op.

Coding Pirates

Hver torsdag mellem kl. 17 og 19 kan I møde Coding Pirates på Ballerup Bibliotek.

Coding Pirates Ballerup er meget populært, og der er derfor desværre lang venteliste. Hvis dit barn ønsker at komme på venteliste, kan I tilmelde jer på www.codingpirates.dk.

Er du frivillig medhjælper i Coding Pirates, er du velkommen til at give dit barn plads på holdet.

Coding Pirates

Så hvis du har interesse i IT og i at have med børn og unge at gøre, vil vi opfordre til, at du kommer forbi og tager en snak med de frivillige. Der er altid brug for friske kreative hjerner i Coding Pirates.

Du kan kontakte Coding Pirates Ballerup på ballerupbibliotek@codingpirates.dk. Eller kom forbi en torsdag mellem kl. 17 og 19 og se, hvad der sker. Nysgerrige er altid velkomne.

Ballerup Bibliotek har fokus på børns digitale leg, læring og net-etik. Vi laver jævnligt workshops for børn og arrangementer for de voksne. Hold øje med bibliotekets program og følg med på hjemmesiden bib.ballerup.dk under ”Det sker”.