Børnedans i Skovlunde Kulturhus

25.09.22
Kom og dans og hop

En tilfældig lørdag formiddag begyndte nogen at danse i udlånet i Skovlunde Kulturhus. Det fik alle til at smile og de fleste til at swinge lidt. Og det fik en far til at foreslå at det kunne man da godt gøre til en fast ting: sætte lidt musik på og skabe et lille lufthul med musik og spræl. Sådan en ide må man gribe. Nu forsøger vi det - vi sætter lidt børne-danse-musik på og så ser vi om nogen kommer og danser med. Indtil videre er det tre lørdage, men hvis det bliver en succes, så sig til os at vi skal fortsætte :)

OG - det kan jo være at I derude har andre herlige og gode ideer til hvad, der kan ske i husene. I må ikke tøve med at sige det til os, for det er jo kun herligt hvis I kan bruge os og rummene til endnu mere. 
Børnedans i Skovlunde betyder altså ikke andet end at vi fylder rummet med børnesange - og så kan man steppe og swinge og kravle i takt eller utakt. Tag din unge på armen eller din bedste i hånden og del en swingom! Det er fuldstændig frit og lige så legende fjollet, som man synes - det er børn jo mestre til - så I behøver ikke øve dansetrin eller stå på tæer.

Lørdag den 1. oktober kl. 10-11
Lørdag den 29. oktober kl. 10-11
Lørdag den 26. november kl. 10-11
Skovlunde Kulturhus
Gratis – bare mød op