Vi har fået nye kolleger

20.03.24
Mød Jens Christian og Sofie

Vores biblioteker har fået lidt flere kræfter med to nye, dygtige kolleger, som glæder sig til at møde alle vores brugere.

Jens Christian

Hej, jeg hedder Jens Christian. 
Jeg er ny i Tech-teket og på biblioteket og har tidligere arbejdet som bibliotekar og kulturformidler på biblioteker i Austin, Texas og i Næstved. 

I Texas har jeg blandt andet arbejdet med musikformidling og makerspace-udvikling.
I Næstved arbejdede jeg med FNs 17 verdensmål.
Sideløbende har jeg arbejdet som kunstner, musiker og designer - og har udviklet musikinstrumenter, møbler, elektroniske kredsløb og meget mere.   

Både laserskærer og 3D printer ser jeg frem til at dykke ned i og finde ud af hvor vilde ting, vi sammen kan skabe med de maskiner.
Jeg glæder mig meget til at vejlede og give sparring i designudvikling, konkretisering af ideer og brug af alle de fantastiske maskiner og software, vi har i Tech-teket.
Jeg glæder mig også til at møde jer i udlånet.

Jeg er meget interesseret i design, teknologi og musik, men vil også gerne fortælle om folklore, historie, filosofi, kunst og AI.  

Sofie

Mit navn er Sofie, jeg er uddannet bibliotekar og kulturformidler og er ny skønlitterær formidler her på Ballerup Bibliotekerne.

I kommer ikke blot til at møde mig i samlingen og i informationen, men også til arrangementer såsom ”Mellem hylderne”. 

Mine kompetencer indebærer viden om feministisk og LGBT+ litteratur – men jeg har også en bred viden om skønlitteratur, ungdomsbøger og Booktok. 

To store læseoplevelser jeg har haft er ”Vi er kortvarigt smukke her på jorden” af Ocean Young og ”Penelopiaden: Myten om Penelope og Odysseus” af Margaret Atwood – begge er titler som kan findes på hylderne.

Jeg ser frem til at møde jer, og står altid klar med en hjælpende hånd. 

Materialer