bøger i massevis

Savner du at få fingrene i en bog?

07.05.20
Mens vi venter på genåbning, tilbyder vi "Biblioteket to-go" fra mandag den 11. maj

Mens Danmark venter på at få lov til at åbne mere op, tilbyder Ballerup Bibliotek en lille dør på klem fra mandag den 11. maj.

Vi er glade for igen at kunne udlåne bøger og andre materialer til kommunens børn i skole og fritid, til studerende på ungdoms- og videregående uddannelser og selvfølgelig også til alle andre borgere, der har savnet igen at få fysiske biblioteksbøger i hænderne - uden at biblioteket åbner dørene.

Læs her, hvordan det kommer til at foregå.
Fra mandag den 11. maj kan du igen reservere bøger via hjemmesiden eller biblioteks-appen. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail for at få hjælp eller inspiration til gode bøger.
Fra mandag den 11. maj kl. 10 sidder vi klar til at hjælpe dig via telefon eller mail. Som noget nyt kan vi nu også give inspiration og hjælp via videomøde.

Hvis du vil tale med en voksenbibliotekar, så klik her. Tryk derefter på knappen ”Knock”. Når bibliotekaren er ledig, åbner videosamtalen.

Hvis du vil tale med en børnebibliotekar, skal du klikke her. Tryk derefter på knappen ”Knock” og vent på, at bibliotekaren er ledig og åbner videosamtalen.

OBS! Videosamtalerne fungerer bedst med Chrome-browseren.
Vi er klar til at svare dig alle hverdage kl. 10-16.


Sådan får du dine bøger

Når du har reserveret et eller flere materialer, sørger vi for at finde dem frem på hylderne og udlåner dem til dig, så de er helt klar til afhentning hos os ”to-go”.
Du får besked via sms eller mail, når dine reserveringer er klar. Du skal blot sørge for at have dit reservationsnummer med og en taske eller pose til at bære dine lån hjem i.
Hvis du har reserverede bøger, fra før biblioteket lukkede, kan du hente dem på Ballerup Bibliotek frem til og med fredag den 22. maj. Bare medbring dit reservationsnummer.
Du kan hente dine reserveringer to-go på Ballerup Bibliotek ved en betjeningsluge på Banegårdspladsen mandag-fredag kl. 12-18.

NB! Hvis du normalt afhenter reservationer i Skovlunde Kulturhus eller Kulturhus Måløv, så skal du huske i din profil på hjemmesiden eller app at ændre dit afhentningssted til Ballerup, før du kan reservere materialer.

Sådan afleverer du lånte materialer

Nu kan du også aflevere dine lån igen. Lånte materialer kan afleveres på Ballerup Bibliotek i vindfanget ved Centrumgaden mandag-fredag kl. 12-18.
Læg det du ønsker at aflevere i ”karantænekassen”. Efter 72 timer afleverer vi materialerne for dig.
Der kan gå op til 5 hverdage, før du kan se på din profil på hjemmesiden, at dine lån er returneret.
Der løber naturligvis ikke gebyrer på i perioden.    
 
Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp og inspiration, beder vi dig kontakte os på telefon eller mail.

NB! Der er ikke adgang til selve biblioteket endnu. Det bliver først muligt selv at gå på biblioteket, når folketinget og sundhedsmyndighederne har givet lov. Men indtil da kan man glæde sig over frisk læsestof fra biblioteket ”to go”.

Pas på hinanden ved at holde afstand og vise hensyn, når du afhenter og afleverer dine lån hos os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til ”Biblioteket to-go”.