Nyt univers på hjemmesiden

02.06.23
Dit Digitale Liv - Find hjælp til alt muligt digitalt.

En ny sektion har set dagens lys på vores hjemmeside. Den hedder Dit Digitale Liv og er det perfekte sted for dig, der gerne vil have lidt hjælp til at finde rundt i en mere og mere digitaliseret hverdag. Du kan finde sektionen HER - og fast på forsiden af bibliotekets hjemmeside.

Hvad er Dit Digitale Liv?
Er du træt af at fare vild i en jungle af spam-mails og forvirrende apps? Vi på biblioteket vil meget gerne hjælpe dig med at navigere gennem den digitale labyrint af MitID, fake news og takt og tone på sociale medier. Ja, for hvad er vigtig viden, og hvad er ligegyldigt for dig? Så er Dit Digitale Liv det perfekte sted at starte.

Her finder du også de seneste nyheder om bibliotekets digitale tjenester og andet, der kan have indflydelse på dig som låner.

Hvad indeholder Dit Digitale Liv?
Dit Digitale Liv er et sted, hvor du finder tips og tricks. Du kan lære, hvordan du laver et godt og stærkt password, undgår at falde i fælden med falske mails og få information om børn og unges liv på sociale medier.

Universet er også en guldgrube af nyttig viden og de seneste opdateringer fra IT-stuen og dens fantastiske frivillige. Tjek f.eks. sektionen: "Få hjælp direkte fra IT-frivillige", hvor vores frivillige i IT-stuen løbende vil skrive gode guides og anbefalinger til forskellige programmer, apps og tjenester - direkte fra dem til dig.

Stadig under opbygning
Vi er stadig ved at bygge universet op, så der vil løbende komme mere spændende og relevant indhold. Og husk, at vi altid kan bruge hjælp fra frivillige til at holde hjulene i gang i IT-stuen. Så hvis du har gode idéer, forslag til noget på siden eller måske vil være en del af vores IT-fællesskab, så tøv ikke med at kontakte Jakob Bach Jeppesen Nyborg på jany@balk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!