Publikum
Fotograf Uffe Weng

Nye åbningstider på Ballerup Bibliotek

06.03.20
Vi er der, når I har brug for os

På Ballerup Bibliotek glæder vi os over, at et stigende antal borgere besøger hovedbiblioteket i Ballerup og kulturhusene i Måløv og Skovlunde.
Nogle kommer for at deltage i nogle af bibliotekets mange forskellige arrangementer, andre låner bøger og materialer til studier eller fornøjelse, og atter andre mødes for at nyde en kop kaffe, læse avisen og måske få hjælp i IT-vagten. Og så er der alle børnefamilierne, der kommer for at lege, være kreative og hente film og bøger til hygge derhjemme.

I 2019 har vi stået bag omkring 595 vidt forskellige arrangementer – fra fællessang og slægtsforskningscafeer i den ene ende til børneteater, forfatteraftener og debatmøder i den anden. Samlet besøgte 500.000 borgere et af bibliotekets tre huse i løbet af 2019.

Det stigende antal besøg har fået biblioteket til at undersøge, hvornår der er mest behov for personlig betjening. Og overraskende nok viste det sig, at torsdag formiddag var ugens mest travle med masser af borgere, der har brug for at tale med en medarbejder.

Med den undersøgelse i hånden har vi besluttet at justere på åbningstiderne, således at der er betjening, når borgerne har behov for det – og det er allerede fra kl. 9 på hverdagene.

Fra mandag den 9. marts 2020 er Ballerup Biblioteks betjente åbningstider som følger:
Mandag-onsdag: kl. 9-18
Torsdag: kl. 9-19
Fredag: kl. 9-17
Lørdag: kl. 10-14

Samlet set giver det lidt flere betjente timer på biblioteket - forhåbentlig til glæde for borgerne.
De selvbetjente åbningstider er uændrede, ligesom åbningstider for betjening i Kulturhus Måløv og Skovlunde Kulturhus er uændrede.

Se alle åbningstiderne her.