huskeliste

Huskelister

18.03.20
Sådan laver du din egen liste på bibliotekets hjemmeside

Vidste du, at du kan lave din egen huskeliste på bibliotekets hjemmeside med bøger, film, artikler og meget mere, som du vil læse eller låne senere?

Det gør det nemt at holde styr på bøger, du vil læse i sommerferien, dine børns favorittegnefilm eller artikler til din doktorafhandling.

Du kan i øvrigt dele listen via Twitter eller Facebook, så andre kan få glæde af dem. 

Sådan gør du – den korte udgave

  • For at oprette og tilføje materialer til en liste, skal du være logget ind som låner
  • Vælg "Min konto" og "Mit personlige bibliotek"
  • Tryk på ”Opret liste” og navngiv din liste
  • Når du har fundet et materiale, du gerne vil huske til senere, trykker du på knappen ”Tilføj til liste”. Du kan selvfølgelig også trykke ”Opret liste”, hvis du vil oprette en ny.
  • Du finder din huskeliste under "Mit personlige bibliotek" på "Min side

Sådan gør du – den lange udgave

Begynd med at logge dig ind som låner på bib.ballerup.dk og find menupunktet ”Min konto” øverst på siden. 

I rullegardinet vælger du "Mit personlige bibliotek".

Her kan du lave en huskeliste, der gør det nemt at holde styr på de bøger, du vil læse i sommerferien, bøger du allerede har læst eller bøger, der er gode til din bogklub eller til dit skolebarns projekter. Du kan gemme både bøger, film, artikler og meget mere i din huskeliste.  
Når du har fundet et materiale, du gerne vil have på en liste, trykker du på knappen ”Tilføj til liste”.
 

tilføj til liste

Hvis du vil begynde med at lave en ny liste, skal du igen sørge for at være logget ind og så vælge "Min konto" og "Mit personlige bibliotek". Her klikker du på "Opret en ny liste".

 

Du kan finde din liste og de forfattere og søgninger, du følger ved at klikke på "Min konto" og derefter "Mit personlige bibliotek".

Som noget nyt vil du også kunne se din huskeliste i biblioteks-app'en. Det er en ny funktion, som vores leverandør forventer at kunne levere en gang i løbet af april. Når den nye funktion er klar, vil du møde nogle lidt andre skærmbilleder end dem, vi har lagt ud her.