Se vores #INSTAHITS udstilling

23.03.22
Hop med på bølgen og læs de bøger der er et HIT på Instagram!

#Bookstagram er et fænomen på app’en ’Instagram’, som har vist sig både at tiltrække bogelskere og også få flere med på holdet. 

Selve hashtagget #Bookstagram har over 74 millioner opslag, hvor man kan følge adskillige ”bookstagrammers” profiler. Disse Bookstagram-profiler har forskellige måder at formidle deres tilgang til bøger. Nogle deler videoer, hvor der bliver læst en sætning højt fra en bog, de er særligt vilde med. Andre deler billeder af deres egne reaktioner på deres læseoplevelse.

#Bookstagram-fænomenet er blevet meget populært blandt unge i Danmark. Det betyder selvfølgelig, at vi på biblioteket straks følger med strømmen og udforsker denne trend.

Så kom og se vores udstilling #InstaHits på Ballerup Bibliotek!

Her kan du låne eller reservere en af de mest populære bøger, og derudover kan du scanne en QR kode til de e-bøger og lydbøger, der er et HIT i dag!

Se #InstaHits bøgerne her under og tag et råd med fra en kendt ”bookstagrammer”:

Læs bøger for din skyld. Om det er for at blive klogere, gladere eller blot for god underholdning. Hvis det giver mening for dig, så skal det ikke give mening for nogen andre” – @Bogdoktor

Materialer