Credo Reference

Adgang
Adgang hjemmefra
Credo Reference indeholder mere end 600 opslagsværker på engelsk fra ledende engelsksprogede forlag.

Er du i gymnasiet, på universitetet eller har særlige interesser indenfor specialiserede emner som fx Zoologi, drivhuseffekten, daoisme eller noget helt fjerde - så er Credo Reference stedet. Her er samlet 608 reference- og opslagsværker fra mere end 80 engelsksprogede akademiske forlag samlet på én platform. Basen indeholder mere end 3,3 millioner artikler suppleret med 200.000 billeder, illustrationer, fotos, animationer, kort, diagrammer, video- og lydklip samt ordbøger med udtale.

Eksempel fra Basen: Absinthe
Den grønne drik Absinth var originalt tilsmagt med Malurt - rygtet sagde at man kunne miste forstanden ved at drikke det. Det betød også at drikken blev forbudt flere steder. Absinth var særlig populært i det franske kreative boheme-miljø i 1800-tallet,  hvilket betyder at flere kendte personer som Manet, Baudelaire og ikke mindst Van Gogh sættes i forbindelse med drikken og dens egenskaber.

Søgningen på Absinthe giver med sine 116 hits en bred dækning af emnet. Der kommer små beskrivelser, bøger, artikler, taler og billeder. Der kommer endda for hver artikel 4 forskellige måder at skrive kilderne ind i din litteraturliste.