Mød sundhedsplejersken

Hver torsdag kan du tale med sundhedsplejersken i Kulturhus Måløv

Mød sundhedsplejersken i Kulturhus Måløv.  

Kom og få dit barn vejet og få gode råd om trivsel, søvn, mad og meget andet.

Når man er forældre til små børn, står spørgsmålene ofte i kø, og så kan det være længe at skulle vente flere uger på et besøg fra sundhedsplejersken. Med Måløvs barselscafé får de nybagte forældre en chance for at møde sundhedsplejersken en gang om ugen og få vejet den lille og endevendt tvivl og spørgsmål, der måtte presse sig på.

Samtidig kan man møde andre forældre på barsel, udveksle erfaringer og hygge sig over en kop kaffe, te, latte eller cappucino. Der er gratis adgang, og du møder bare op.

Sundhedsplejersken kan træffes hver torsdag kl. 14-15 i Salen i Kulturhus Måløv.

Gode links for nybagte forældre:


Netsundhedsplejerske.dk
Babylex med korte artikler om alt fra allergi til øjenbetændelse.
Brevkasse, bogguide og artikler om børn.
Barneguiden.dk
Et online forældremagasin som løbende bringer temaer om alt fra fertilitet, graviditet og fødsel til pleje af dit barn, forbrugernyt, børneopdragelse og kulturelle arrangementer.
Mama.dk
Et online forældremagasin med nyheder, brevkasse, debat mm.
Om graviditet, fødsel og hverdagen med børn.
Netbaby.dk
Hjemmeside for gravide og forældre med småbørn. Artikler, brevkasse, indkøbsguide og speciel sektion med læsestof for vordende og nybagte fædre.
Gaia Instituttet
Gaia Instituttet har specialiseret sig i behandling af efterfødselsreaktioner og tilbyder terapi, forebyggende fødselsforberedelse samt sorgarbejde som følge af abort eller spædbarnsdød.

Verdensmål 3 Sundhed og trivsel:
Med denne aktivitet støtter biblioteket op om arbejdet med at ”Sikre et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper”.