Om dette arrangement

Tid
12:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Kirketorvet
Target
For alle
Godt og blandet

Balkanfest på Kirketorvet! 

08.10.22
Dansk/Eks-Jugoslavisk Forening

Lørdag den 8. oktober slår Ballerup Bibliotek sig sammen med den lokale Dansk/Eks-Jugoslaviske Forening og laver et brag af en oktoberfest på Kirketorvet! 

Dansk/Eks-Jugoslavisk Forening har sørget for hyggelig Balkanmusik, og de vil stå i deres boder og sælge Balkanmad, popcorn, slush-ice samt stå for boldaktiviteter for børn og unge.

Ved Bibliotekets bod kan du bl.a. deltage i en quiz, der omhandler Balkanregionen og biblioteket - vi kalder den for B & B quizzen! Der vil være 3 præmier at vinde, og vinderen trækkes kl. 15 på dagen. 

Ud over quizzen kan du se et udvalg af de Balkanforfattere, vi har i vores samling. Vi vil diske op med en lækker bogudstilling, og du kan med fordel kigge nærmere på vores kommende Balkanarrangementer, som er skabt i samarbejde med Skovlundeborgere fra Balkanregionen. 

I løbet af dagen kan du slå dig løs til de serbiske rytmer, når folkedansergruppen SFA Opanak optræder med de flotte folkedragter til musik og dans. 

Kom glad forbi og hør lidt Balkanmusik, leg med i vores quiz, se vores udstilling eller hør om den nystartede Eks-Jugoslaviske forening. 

Se mere her

Lørdag den 8. oktober kl. 12-16. Biblioteket er tilstede fra kl. 12-15
Kirketorvet i Ballerup
Gratis – bare mød op 
 

Tags