Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:15
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag og debat

Spar på energien med Kristine Virén

18.01.23
Gør din bolig energirigtig

Strømpriserne stiger, gasregningen bliver værre og værre, og mange steder bliver fjernvarmen også dyrere.

Det ser ikke ud til, at det bliver bedre lige med det første, så vi må nok indstille os på at leve med de høje energipriser.

Det er ikke en god løsning bare at slukke for varmen, for det er skidt for boligens indemiljø.

Det er heller ikke til at holde ud at gå med flyverdragter indenfor,  og du vil nok også gerne have, at din bolig ser pæn og hyggelig ud, selvom vi skal spare på varmen.

Hvad kan du selv gøre for at holde din bolig varm nok?

Kom og få gode råd til, hvordan du sparer klogt på både el og varme, når Kristine Virén gæster Ballerup Bibliotekerne.

Kristine Virén er arkitekt og formidlingschef ved Videncentret Bolius og bl.a. kendt fra DR’s boligprogram ”Hammerslag”.

Kristine har fokus på at øge danskernes livskvalitet gennem fakta, fif og fortællinger, og hun er optaget af at gøre vores boliger grønnere med bæredygtige og energivenlige renoveringer.

Ombygninger og renoveringer er nogle af de steder, hvor man selv kan gøre en stor klimamæssig forskel. Bæredygtige initiativer er nemlig både til gavn for miljøet, økonomien og din sundhed. 

Denne aften fortæller Kristine Virén, hvordan vi kan spare klogt på varmen i vores hjem, og hvordan vi kan komme til at bo mere bæredygtigt.

Efter Kristines oplæg kan du møde formanden for Fællesudvalget for grundejerforeningerne i Ballerup, Christian Hansen (repræsentant for ejer og andelsboligerne i Ballerup kommunne) samt adm. direktør for boligforeningen Baldersbo Søren B Christiansen.

Christian Hansen kommer med praktiske eksempler på hvordan han har energioptimeret sit eget hus hvorefter Søren B. Christiansen vil fortælle om hvilke tilbag de i Baldersbo har gjort i forhold til energieffektivisering. herefter er der tid til debat og spørgsmål. 

Med denne aktivitet støtter Ballerup Bibliotekerne op om arbejdet med verdensmål 7 Bæredygtig energi ”sikre at alle har adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris”

Onsdag den 18. januar kl. 19-21:15
Posthuset
Gratis billetter 
 

Materialer