Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag og debat

Mazen Ismail - kom godt i gang med din iværksætterrejse

25.09.23
Mazen Ismail er performer, kunstner og forfatter - og så er han en dygtig iværksætter! Kom og hør om hans iværksætterrejse og bliv inspireret til din egen.

Som kunstner er Mazen kendt for sine skarpe og humoristiske iagttagelser indenfor samfundsproblematikker. På Facebook har han 60.000 følgere, hans videoer er delt over 40.000 gange og har 20 millioner+ visninger.

Mazen har udsolgt Bremen Teater fire gange med sine succesfulde live shows, været på to Danmarks Tours og modtaget hædersprisen for Årets Bedste Udgivelse for sit show, “Sådan Overtager Vi Danmark” af Statens Kunstfond.

Han blev nomineret til Årets Person af Radioprogrammet The Voice for sit inspirationsrige arbejde med unge igennem Talte Tanker. Han er forfatter til bøgerne Hest På Stilletter & Gadedreng Forklædt Som Poet, som også er udgivet som lydbog på Spotify og YouSee.

Foredraget er for Ballerups unge iværksættere og er arrangereret af et lokalt netværk bestående af unge iværksættere, som hedder MIQ.  MIQ vil skabe et stærkt netværk for unge iværksættere, som vil støtte hinandens udvikling. Til dette arrangement vil der bl.a. være speeddating for iværksættere, hvor alle kan introducere sig selv og åbne døre for et fremtidigt samarbejde.