Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:15
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag og debat

Foredrag om depression

28.09.22
Professor Poul Videbech

SIND Ballerup-Furesø-Herlev-lokalforening arbejder med at udbrede viden og nedbryde tabu om psykisk sygdom med gratis foredrag med anerkendte fagpersoner. 

"Vi er stolte af at kunne præsentere en af de førende forskere inden for det psykiatriske område: professor, overlæge, dr.med. Poul Videbech, som siden 1990’erne har arbejdet med depressionsforskning og depressionsbehandling - både medicinsk og psykoterapeutisk"

Om foredraget

Depression er sandsynligvis flere sygdomme, som ligner hinanden meget. 
Årsagerne kan derfor være meget forskellige, og behandlingerne skal formentligt også være det, men dette er kun dårligt forstået i dag.
Såkaldt personlig medicin, hvor behandlingen skræddersyes til den enkelte, kan sikkert forbedre resultaterne, men er endnu i sin vorden.

Depression er ikke kun en psykisk sygdom, men angriber også kroppen og hjernen.

I foredraget give Poul Videbech en oversigt over, hvad vi ved om effekten af de behandlinger, vi råder over i dag, og der bliver tegnet et rids over nogle lovende eksperimentelle behandlinger fra forskningens frontlinje.
Endelig vil Poul Videbech komme ind på, hvordan de pårørende kan støtte behandlingen, og hvad den depressionsramte selv kan gøre.

Det vil være muligt at købe nogle af Poul Videbechs bøger til arrangementet.

Arrangeret af SIND Ballerup-Furesø-Herlev

Onsdag den 28. september kl. 19-21.15 – Kom i god tid
Posthuset
Gratis tilmelding til sindtilmelding@gmail.com  - skriv ”Videbech” i emnefeltet. Husk SIND arbejder frivilligt, så der kan går et par dage, før du får svar