Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Børnebiblioteket
Target
For børn
Børn og unge

Kaskelotternes sang

10.08.19 - 21.10.19
Sanselig børneudstilling med hvaler, spækhuggere, blæksprutter og tang

Hils på Tangøje, Gylte og Gamle Dick fra Bent Hallers klassiske børnebog.

Havet er flyttet ind i biblioteket – børn og voksne kan sammen opleve Bent Hallers klassiker “Kaskelotternes Sang” folde sig ud i en ny, interaktiv udstilling med figurer, scenografi og lyd. 
’Kaskelotternes sang’ fortæller historien om den lille hvalunge, Tangøje. Da Tangøje bliver væk fra sin flok, kommer han ud på en dramatisk og farefuld rejse i det store ocean. Selvom Tangøje er lille, tror han, at han kan klare alt, fordi han er medlem af den mægtige kaskelotfamilie. Men Tangøje kommer ud på dybt vand og må kæmpe for at overleve.

Kom og hils på Tangøje, Gylte, Gamle Dick og de andre figurer fra historien. Prøv at fordre hvalflokken med blæksprutter, lyt til havets lyde og lær en masse om hvaler.

Til udstillingen hører et hæfte med opgaver, aktiviteter og spændende fakta om hvaler.

Udstillingen kan ses dagligt i åbningstiden, men vær opmærksom på, at den i perioder kan være lukket grundet planlagte besøg fra skoler. Skoleklasser bedes derfor melde deres ankomst på forhånd for at undgå at komme til en lukket udstilling - og hvis I har lyst, så er det muligt at få formidlet udstillingen. Kontakt angående dette kan rettes til Lea Hebbelstrup på aheb@balk.dk 

’Kaskelotternes sang’ er del af projekt ’Fang Fortællingen’ som er et samarbejde mellem 10 danske børnebiblioteker og Slots- og Kulturstyrelsen. Målet med udstillingerne er at indfange børn i læsningens fantastiske univers ved på kreativ vis at introducere dem for litteraturen i andre dimensioner. Læs mere om projektet på Fangfortællingen.

 

Logo