Mest populære sommerbøger i Ballerup

.. Og noget der ligner

Af Cecilie Damgaard Morales Bondy

Tags

romaner spænding

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og det er tid til at finde den helt rigtige bog til din sommer. Her på biblioteket er vi gået på opdagelse i, hvilke bøger alle vores skønne borgere ønsker at læse i ferien. Herunder kan du se, hvilke bøger der har flest reserveringer lige nu, samt en bog, der kunne minde om.

God ferie fra dit bibliotek!

”De bedste familier” af Kim Blæsbjerg - hvad med at prøve ”Vi er brødre” af Iben Mondrup? En medrivende historie om to brødre fra Nordjylland og deres liv i kølvandet på 2. verdenskrig. 

”I skyggen af krigen” af Leif Davidsen - hvad med at prøve ”Slagteheste” af Mick Herron? En britisk, anmelderrost spionthriller om Jackson Lamb fra efterretningstjenesten MI5.

”Løgner” af Kim Faber - hvad med at prøve ”Afsporet” af Michael Katz Krefeld? En anden dansk krimi med handling i København og tråde til forbrydelser i Europa.

”Varme hænder” af Stine Askov - hvad med at prøve ”Lindely” af Astrid Saalbach? En anden skøn og tankevækkende roman, der finder sted på et plejehjem.

”Budbringeren” af Elsebeth Egholm - hvad med at prøve ”Den røde glente” af Elsebeth Egholm? En anden enkeltstående roman fra den populære danske forfatter.

”Blodigt bryllup” af Anna Grue - hvad med at prøve ”Mysteriet på Windsor Castle” af S. J. Bennett? En anden hyggekrimi med en særlig ældre dame i hovedrollen - nemlig dronning Elizabeth 2.!

”Fremmed” af Julie Hastrup - hvad med at prøve ”Savnet” af Lone Theils? En anden nervepirrende, velskrevet krimi med en kvindelig efterforsker som hovedperson.

”Det blinde øje” af Mathilde Walther Clark - hvad med at prøve ”Til forsvar for dyrene” af Matthieu Ricard?  En lærerig bog, der argumenterer for, at dyr skal behandles med medfølelse. 

”Kun til navlen” af Linea Maja Ernst - hvad med at prøve Sally Rooneys forfatterskab? Her finder du også temaer som samtaler, venskab og forelskelse i en nutidig kontekst. 

”Egeskov – ulykkens år” af Anne-Grethe Bjarup Riis - hvad med at prøve ”Sommersholm – pigen i sneen ” af Ann-Christin Gjersøe? En historisk roman fra Norge, hvor man også følger såvel herskab som tjenestefolk.